Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" svētdien pret Kazaņas "Ak Bars" visu maču nospēlēja vienā līmenī, uzskata uzbrucējs Miks Indrašis.

Atgādinām, ka svētdien Rīgas "Dinamo" pieveica "Ak Bars" ar 3:2 pēcspēles metienos. Indrašis guva komandas otros vārtus, pēdējā minūtē izlīdzinot rezultātu 2:2 un ievedot spēli pagarinājumā.
 

"Spēlējām labi, pratām maču noturēt vienā līmenī. Esam mačus arī aizvadījuši viļņveidīgi. Lai arī pirmie ielaidām vārtus, mēs spējām atgūties," Rīgas "Dinamo" mājaslapā internetā citēts Indrašis.

Kā skaidroja uzbrucējs, otro vārtu guvuma izspēle jau tika iepriekš slīpēta treniņos.

"Pēdējā minūtē noņēmām vārtsargu. Jau bija paredzēts, ko darīsim. Izspēlējam ripu. Sanāca labi saspēlēties ar Ščehuru, Pols deva piespēli atpakaļ, un trāpīju vārtos. Pirms tam, spēles laikā sanāca viens labs caurgājiens, bet beigās nedaudz pietrūka, lai aizstieptos līdz ripai," stāstīja Indrašis.

"Ja spēlēsim tā, kā šīs, pēdējās divas spēles, tad viss ir iespējams," uz jautājumu vai nākamajā spēlē izdosies "samīt" Pēteri Skudru un viņa vadīto Ņižņijnovgorodas "Torpedo".
Rīgas "Dinamo" ar 85 punktiem 49 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, kas nodrošina vietu Gagarina kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!