Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" otrdien "Arēnā Rīga" "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas otrajā spēlē ar 2:3 (2:0, 0:2, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Kazaņas "Ak Bars".

Tādējādi Rīgas "Dinamo" vēl nav nodrošinājusi sev vietu turnīra finālā. Atkarībā no trešdien paredzētās spēles Kazaņas "Ak Bars" - Jaroslavļas "Lokomotiv" iznākuma, Rīgas "Dinamo" ceturtdien spēlēs turnīra finālā vai cīnīsies par trešo vietu.

"Dinamo" pirmajā periodā guva divus vārtus - izcēlās Miks Indrašis un Juris Upītis. Otrajā periodā, kad laukumā ritēja brīžiem ļoti asa un pārbaudes spēlēm neraksturīga cīņa, divus vārtus guva "Ak Bars". Pēdējā trešdaļā vārtus komandas neguva, bet uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē, "apzogot" rīdzinieku aizsargu Georgiju Pujacu, guva Tims Stepltons.

Pēc uzvaras "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols atzina, ka komandu "iemidzinājuši" divi ātri gūti vārti.

"Pirmajā periodā sanāca divi ātri un viegli vārti, līdz ar to zaudējām realitātes sajūtu, pazuda koncetrēšanās, sākās kļūdas, zaudējām iniciatīvu un ielaidām vārtus. Atgūt spēles pavedienu neizdevās, sekoja pagarinājums, kurās bija kļūdas un zaudēti vārti," teica Abols.

Pieredzējušo aizsargu Pujacu treneris daudz nekritizēja par kļūdu otrajā spēlē pēc kārtas, piebilstot, ka "kļūdās tie, kas spēlē daudz".

"Pozitīvais šajā spēlē bija tas, ka trešajā periodā mums vēl ir spēks, Kritiķi mums aizrāda, ka slikti izskatāmies trešajā periodā, šodien apgāzām šos apgalvojumus," piebilda "Dinamo" treneris.

Atgādinām, ka trešdien kļuva zināms pirmais turnīra finālists - par to kļuva Sanktpēterburgas SKA, kas uzvarēja saā otrajā spēlē priekšsacīkstēs.

Spēles notikumiem lasītāji varēja līdzi sekot teksta tiešraidē portālā "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!