Foto: F64

Latvijas klubs "Rīga" otrdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta cīņā ar rezultātu 0:7 (0:1, 0:3, 0:3) viesos kapitulēja Sanktpēterburgas SKA-1946 vienībai, ciešot otro "sauso" zaudējumu pēc kārtas.

"Rīgas" hokejisti pirmo periodu zaudēja ar 0:1, bet otrās trešdaļas pirmajā minūtē ielaida vēl vienus vārtus. Otrā perioda turpinājumā pretinieki guva vēl divus vārtus, tāpat ar divām ripām atzīmējoties trešās trešdaļas sākumā. Līdz trešā perioda vidum rīdzinieki zaudēja ar 0:7, atlikušajās desmit minūtēs vārtus neielaižot un ciešot smagu zaudējumu.

"Rīgas" hokejisti šajā mačā vien septiņas reizes meta pa vārtiem, kamēr uz vārtsarga Jāņa Vora vārtiem tika veikti 40 raidījumi.

"Rīgas" komanda šajā mačā spēlēja bez Paula Svara un Roberta Kaļķa, kuri visi nedēļas nogalē bija Latvijas izlases rīcībā. Tāpat rīdziniekiem teorētiski varētu palīdzēt arī Kristaps Zīle un Emīls Ģēģeris, kuri arī abi bija ar Latvijas izlasi.

Trešdien abas komandas spēkosies atkārtoti.

Kā vēstīts, Rīgas vienība izbraukuma spēles Sanktpēterburgā sāk ar zaudējumiem 1:2 un 0:4 Sanktpēterburgas "Dinamo" komandai.

"Rīga" ar 43 punktiem 51 spēlē Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem uz 15.vietu 17 komandu vidū un šonedēļ, visticamāk, oficiāli zaudēs cerības uz dalību izslēgšanas turnīrā. Tikmēr Sanktpēterburgas SKA-1946 ar 125 punktiem atrodas otrajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!