Foto: F64

Latvijas komanda "Rīga" ceturtdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) jaunās sezonas otrajā spēlē savās mājās ar rezultātu 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) uzvarēja Usurijskas "Taifun" komandu, revanšējoties tai par dienu iepriekš piedzīvoto neveiksmi.

Latvijas kluba labā divus vārtus guva Patriks Zabusovs, bet pa reizei izcēlās Deniss Fjodorovs un Renārs Cipruss. Tikmēr mājinieku vārtos Artūrs Šilovs atvairīja 16 no 17 metieniem.

Rezultātu spēles sestajā minūtē skaitliskajā vairākumā pēc labas saspēles guva Fjodorovs, bet 22.minūtē Cipruss vēl reizi izmantoja vairākumu, panākot 2:0. Savukārt 33.minūtē Zabusovs apspēlēja pretinieku aizsargu un ar metienu vārtu augšējā stūrī panāca 3:0, bet 44.minūtē viņš guva arī "Rīgas" ceturtos vārtus.

Tikmēr "Taifun" goda vārtus iemeta vien piecas minūtes pirms pamatlaika beigām, izceļoties Maksimam Doncovam.

Jau ziņots, ka abu komandu pirmajā spēlē trešdien "Rīga" zaudēja ar 0:3.

MHL čempionāta turpinājumā rīdzinieki svētdien un pirmdien uzņems Habarovskas "Amurskije Tigri" vienību.

Kā vēstīts, pagājušajā nedēļā "Rīgas" komandu atstāja pamatvārtsargs Jānis Voris, kurš karjeru turpinās kādā no Ziemeļamerikas jauniešu līgām.

Komandas galvenais treneris šajā sezonā ir Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusam palīdz Raimonds Vilkoits, kurš šo amatu ieņēma arī iepriekšējā sezonā.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!