Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" jau kārtējo spēli spēja izveidot vārtu gūšanas iespējas, taču atkal tās nerealizēja, pēc zaudējuma Zagrebas "Medveščak" sacīja aizsargs Džastins Šags.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" ceturtdien "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos ar rezultātu 0:4 piekāpās Zagrebas "Medveščak" komandai.

"Pirmais, ko pamanīju uz laukuma – lielais angļu valodas pārsvars. Viņi spēlēja citādāku hokeju nekā ierasts KHL. Mazais laukums arī Zagrebas komandai bija ļoti ērts. Komandā ir daudz Ziemeļamerikas spēlētāju, kuri jau kopš bērnības ir pie tāda raduši," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Šags.

"Pašam uz šāda laukuma patīk spēlēt. Protams, par rezultātu nav daudz, ko teikt. Tam bija jābūt daudz labākam. Momentus izveidojām, bet atkal tos nepratām izmantot," turpināja Latvijas klubs hokejists.

Sestdien rīdzinieki vēlreiz spēli aizvadīs Piņķos, sacenšoties ar Bratislavas "Slovan", un Šags uzsvēra, ka spēlētājiem svarīgi gūt pozitīvas emocijas.

"Mums jāspēlē ar lielu degsmi. Ir jāmet pa vārtiem un tad ar spēku jācīnās par ripu. Lai ir tā dzirkstele, lai ir emocijas. Ir jāuzvar "viens pret vienu" cīņās, tad arī būs labs rezultāts," sacīja Šags.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!