Foto: dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Džastins Šags, pēc sestdienas zaudējuma Maskavas "Spartak" vienībai, izteicās, ka spēles sākumā viss ritējis, kā tika norunāts ar treneriem, vēsta informācija Rīgas "Dinamo" mājaslapā.

Jau ziņots, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā sestdien, 27. augustā, zaudējumu sēriju jaunajā sezonā turpināja Rīgas "Dinamo", kas Maskavā nenosargāja divu vārtu pārsvaru un ar 3:4 zaudēja "Spartak". Šags guva Dinamo Rīga otros vārtus.

"Spēli iesākām ļoti labi. Viss ritēja pēc plāna, kā spēlei bijām gatavojušies. Tādam iznākumam nevajadzēja būt," uzskata Šags.

"Nevarētu nosaukt vienu iemeslu, kāpēc otrajā trešdaļā spēle iegrozījās tādās sliedēs. Viss ir saistīts – disciplīna, noraidījumi. Tas viss summējas un tad šādi notiek. It jāanalizē, kas un kā, lai šo vairs nepieļautu," viņš norāda.

"Ļoti labi presingā nospēlēja Pavlovs, kā rezultātā man radās izdevība. Šis vārtu guvums ir visas maiņas nopelns," apgalvo Šags.

"Mums ir jācīnās katram par katru. Gaisotne komandā ir lieliska un potenciāls šai komandai ir ļoti liels. Tagad mums tikai jānes augļi. Galvenais ir strādāt kopā. Pirmo izbraukumu noslēdzām bez punktiem. Tas, protams, ir slikti, bet, manuprāt, mēs arī redzējām mūsu stiprās puses. Tagad ir laiks gatavoties nākamajai spēlei," spēlētāja teikto citē Rīgas "Dinamo" preses dienests.

Nākamā Rīgas "Dinamo" spēle būs 6. septembrī, kur hokejisti izbraukumā spēlēs pret Ufas "Salavat Julajev".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!