Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ufas "Salavat Julajev" vadība no amata atbrīvojusi galveno treneri Igoru Zaharkinu vēsta Krievijas masu mediji. Februārī kā viens no Zaharkina pēctečiem tika minēts Toljati "Lada" galvenais treneris Artis Ābols.

Līgums ar Zaharkinu pārtraukts pēc abpusējas vienošanās. Kopā ar Zaharkinu darbu "Salavat Julajev" pametīs arī viņa asistents Nikolajs Borševskis un vārtsargu treneris Kirils Koreņkovs.

Divkārtējie Gagarina kausa ieguvēji "Salavat Julajev" hokejisti pagājušajā sezonā aizcīnījās līdz Austrumu konferences finālam, bet šosezon regulārajā čempionātā Austrumu konferencē ieņēma vien sesto vietu. Gagarina kausa pirmajā kārtā Ufas komanda tikās ar Kazaņas "Ak Bars", piedzīvojot zaudējumu sērijā līdz četrām uzvarām ar 1-4.

Baumas par Zaharkina iespējamo atstādināšanu Krievijas masu medijos parādījās jau februārī, kad kā viens no kandidātiem tika minēts Ābols. Kā vēstīja krievu masu mediji, bez Ābola kluba vadības redzeslokā esot arī baltkrievs Andrejs Skabelka un krievs Germans Titovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!