Foto: F64

Izšķirošajā, septītajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) "play-off" astotdaļfināla spēlē otrdien Ufas "Salavat Julajev" ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Magņitogorskas "Metallurg" un iekļuva nākamajā kārtā.

Vārtus uzvarētāju labā guva Ņikita Filatovs un Aleksejs Kaigorodovs, raidot ripu tukšos "Metallurg" vārtos, kad vārtsargs bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju. Īro Tarko "Salavat Julajev" vārtos atvairīja visus 17 pretinieku metienus.

"Salavat Julajev" šajā "play-off" sērijā uzvarēja ar 4-3.

Otrdien izšķirošo maču par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņas ceturtdaļfinālā aizvadīja arī Čeļabinskas "Traktor" un Astanas "Baris", un uzvaru izcīnīja "Traktor" - 5:3, kuri uzvarēja sērijā ar 4-3.

Līdz ar to ir zināmi arī visi Austrumu konferences klubi, kas turpinās cīņu Gagarina kausā - Kazaņas "Ak Bars", ko pārstāv Latvijas izlases uzbrucējs Lauris Dārziņš, Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētais Omskas "Avangard", "Traktor" un "Salavat Julajev".

Rietumu konferencē "play-off" cīņas turpinās Sanktpēterburgas SKA, Maskavas CSKA ar Jāni Spruktu, Maskavas "Dinamo" un Čerepovecas "Severstaļ".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!