Foto: F64

Bijušais Latvijas hokeja izlases kapteinis Sandis Ozoliņš noraidījis izskanējušās baumas, ka viņš varētu iekļauties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" treneru korpusā.

Pēc tam, kad Normunds Sējējs tika apstiprināts par Rīgas "Dinamo" galveno treneri, izskanēja informācija, ka Ozoliņš varētu kļūt par kluba ģenerālmenedžeri. Tāpat tika pieļauta iespējamība, ka viņš pievērsīsies trenera arodam, bet pats bijušais hokeja spēlētājs to visu noraidīja.

"Tās visas ir tikai baumas, cik nu katrreiz tās ir pamatotas vai nav pamatotas. Pie mums baumu vairāk nekā patiesības," laikrakstam "Neatkarīgā Rīta Avīze" teica Ozoliņš.

Tagad Ozoliņš pēc karjeras beigām cenšas izvairīties no publicitātes, jo viņš vairs neko interesantu nedara, tikai mierīgi dzīvo savu dzīvi

"Kad es spēlēju hokeju, tad man tas bija kā pienākums, jo tas tomēr ir sabiedrisks darbs – es varēju par to stāstīt, taču arī tad par savu privāto dzīvi nerunāju. Šobrīd es principā vairs nesniedzu intervijas. Turklāt – nav arī, ko teikt, man nav, par ko stāstīt. Pret visiem ir vienādi noteikumi, neatkarīgi no tā, kāds izdevums, lai nebūtu nekādas apvainošanās. Neko sabiedrībai tik vērtīgu un nozīmīgu nedaru, lai tagad par to runātu un stāstītu. Vienkārši mierīgi dzīvoju," skaidroja izcilais Latvijas hokejists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!