Foto: Itar-Tass/Scanpix
Maskavas "Dinamo" uzbrucējs Miroslavs Šatans izteicies, ka viņu komandai ir jādara viss, lai Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) "play-off" sēriju pabeigtu ar septīto spēli Maskavā, un recepte spēlei pret Rīgas "Dinamo" viņam esot skaidra, vēsta krievu mediji.

"Mūsu atgriešanās noslēpums ir tas, ka komanda turpināja cīnīties līdz pēdējam", pēc uzvaras "play-off" sērijas piektajā spēlē teica slovāku uzbrucējs."Mūsu gūtie vārti nebija pārāk skaisti, bet kāda tam tagad nozīme? Nekas vēl nav zaudēts, un uz šā panākumu viļņa mums ir jāuzvar Rīgā un jāatgriež sērija atpakaļ Maskavā."

Šatanam turklāt esot "recepte", kā jāspēlē pret Rīgas "Dinamo" atlikušajās šīs "play-off" kārtas spēlēs: "Uzvaras recepte spēlēm pret Rīgas "Dinamo" ir vienkārša: ir pastāvīgi jātur sasprindzinājumā viņu aizsargi. Ja uz viņiem izdarīt spiedienu, viņi sāk pieļaut kļūdas."

Kā ziņots, Šatans Maskavas "Dinamo" pievienojās šā gada sākumā, bet vēl janvārī guva delnas lūzumu, kas mēnesi liedza viņam iziet laukumā, un otrdienas spēle Šatanam bija pirmā pēc ilgāka laika. Hokejists atzina, ka jūtoties "teicami", neskatoties uz to, ka veselu mēnesi nav spēlējis. "Pāris reizes bija iespējas gūt vārtus, bet neizdevās," viņš atzina.

Atgādinām, ka piektajā sērijas spēlē Maskavā Rīgas "Dinamo" piekāpās ar 1:3, bet saglabāja vadību sērijā ar 3-2. Sestā abu komandu spēle notiks ceturtdien Rīgā, bet, ja būs nepieciešams septītais mačs, tas notiks 5. martā Maskavā. KHL "play-off" sērija ilgst līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!