Foto: LETA

Sarunās par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" nākotni ir pozitīvas tendences, portāls "R-Sport" citē AS "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētāju Juri Savicki.

"Sarunas turpinās. Ir pozitīvas tendences, bet ko konkrēti pateikt uz doto brīdi ir grūti. No mūsu puses ir vēlēšanās turpināt dalību KHL. Cerēsim, ka viss izdosies," raksta krievu medijs.

Jau ziņots, ka noslēdzoties līdzšinējo līgumu termiņiem, par brīvajiem aģentiem kļuvuši kopumā 29 "Dinamo" sistēmas spēlētāji.

No šiem spēlētājiem 24 pašlaik ir neierobežoti brīvo aģentu statusā, bet pieci ir ierobežoti brīvie aģenti, vēsta līga. Neierobežoti brīvā aģenta statuss ļauj brīvi pārcelties uz jebkuru citu komandu, bet ierobežota brīvā aģenta statuss saglabā klubam pirmtiesības uz spēlētāju.

Kā zināms, Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" otro reizi vēsturē šosezon nespēja kvalificēties KHL izslēgšanas turnīram. Pēc sezonas vienības vadība atteikusies no komentāriem saistībā ar finansiālo situāciju, tomēr zināms, ka vadībai pret spēlētājiem joprojām ir algu parādi. Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, ja Rīgas "Dinamo" komandai neizdosies laicīgi piesaistīt ģenerālsponsoru, jau aptuveni maijā tā varētu beigt pastāvēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!