Foto: F64

Skaidrība par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" nākotni būs līdz maija beigām, aģentūrai "R-Sport" paudis AS "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Šosezon Rīgas "Dinamo" otro reizi savas pastāvēšanas vēsturē nesasniedza KHL Gagarina kausa izcīņu, turklāt nebija noslēpums, ka komanda atrodas arī finansiālās grūtībās.

"Dokumenti kārtojas lēnām, mēs pacietīgi visu vācam, tāpēc līdz maija beigām būs skaidrs," īsi izteicies Savickis. "Visticamāk, KHL nāks klajā ar oficiālu preses paziņojumu šajā jautājumā. Laika mums vēl ir."

Savickis iepriekš paudis, ka vienības budžets gadā ir 12 miljoni eiro, bet, ja Rīgas "Dinamo" iekļūs KHL nākamās sezonas dalībnieku vidū, tai būs garantēta piedalīšanās sacensībās uzreiz uz trim gadiem.

Tikmēr AS "Dinamo Rīga" padomes loceklis Guntis Ulmanis sarunā ar aģentūru LETA šonedēļ pauda, ka saistībā ar komandas nākotni "kopumā ir labas ziņas un pamati ielikti". Tiesa, Ulmanis atturējās no sīkāka situācijas izklāsta, jo vairākas reizes risinājums esot bijis tuvu, taču allaž pār ceļu pārskrējis melns kaķis.

Kā zināms, šosezon Rīgas "Dinamo" otro reizi septiņu sezonu laikā nesasniedza Gagarina kausa izcīņu. Pēc sezonas vienības vadība atteikusies no komentāriem saistībā ar finansiālo situāciju, tomēr zināms, ka vadībai pret spēlētājiem joprojām ir algu parādi.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!