Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" valdes priekšsēdētājs Juris Savickis uzskata, ka komandas vājās sezonas galvenie iemesli ir neveiksmīga galvenā trenera un ārzemju hokejistu izvēle.

"Vienmēr, kad komanda zaudē, nav vainojama viena kļūda, bet gan vairāki nepareizi lēmumi. Mēs gribējām dot iespējumu mūsu lieliskajam hokejistam Sandim Ozoliņam kļūt par treneri, bet sanāca, kā sanāca. Viņš nebija gatavs uzņemties šādus pienākumus," sarunā ar Krievijas aģentūru "TASS" sacīja Savickis. "Mēs arī neuzminējām ar ārzemju spēlētājiem, uz kuriem cerējām. Vadošie spēlētāji pirmajās spēlēs guva traumas, un nācās izmainīt pirms sezonas iespēlētos virknējumus."

Savickis atgādināja, ka visas problēmas sākās sezonas sākumā, taču sagatavošanās periodu viņš vērtēja kā labu.

"Ar Ģirta Ankipāna atnākšanu parādījās spēles rokraksts un raksturs. Komanda uzlaboja savu spēli visās pozīcijās," turpināja "Dinamo" valdes priekšsēdētājs. "Mums ir daudz jaunie spēlētāji, kuri pirms sezonas vēl nebija gatavi KHL līmenim, bet viņi pakāpeniski kļūst labāki, komanda aug un tagad to ir patīkami skatīties. Pat tās spēles, kurās zaudējām, spēlējām labā līmenī."

Rīgas "Dinamo" ar 43 punktiem 47 spēlēs ieņem pēdējo vietu gan Rietumu konferences, gan visas līgas kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!