Foto: F64
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta izbraukuma sērijas trešajā spēlē otrdien ar rezultātu 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Hantimansijskas "Jugra" komandu.

Spēles sestajā minūtē Rīgas "Dinamo" ieguva iespēju spēlēt vairākumā, un to izdevās izmantot jau pēc 19 sekundēm, kad pēc Meta Robinsona un Marcela Hosas piespēlēm ripu "Jugra" vārtu augšējā stūrī precīzi meta Kails Vilsons. Tomēr pāris minūtes vēlāk Arvīds Reķis saņēma noraidījumu un arī mājinieki prata izmantot vairākumu, precīzi metot Veli-Mati Savinainenam.

Mača otrajā un trešajā periodā abas komandas spēlēja disciplinētu un nerezultatīvu hokeju. Šajā laikā bija tikai viens noraidījums, bet vienības savas daudzās iespējas uzbrukumā neizmantoja.

Uzvarētāju nācās noskaidrot pagarinājumā. Tajā noraidījumu nopelnīja "Jugra" spēlētājs Tomašs Starosta, un rīdziniekiem izdevās izmantot vairākumu. Pēc Pola Ščehuras metiena ripa "izskrēja caur vārtsarga kājsargiem un lēni ieslīdēja vārtos.

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mikaels Telkvists šajā mačā atvairīja 36 no 37 pretinieku metieniem. Tikmēr "Dinamo" par mājinieku vārtiem meta 26 reizes.

Izbraukuma sērija noslēgsies ceturtdien, kad būs jātiekas ar Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandu.

Jau vēstīts, ka šis izbraukums tika iesākts piektdien, kad Kazahstānas galvaspilsētā Astanā ar 5:4 pēcspēles metienu sērijā tika uzveikta vietējā "Baris" komanda, savukārt svētdien ar 2:5 nācās piekāpties Omskas "Avangard", kas pārtrauca rīdzinieku astoņu uzvaru sēriju.

Detalizētāku spēles aprakstu var apskatīt portāla "Delfi" piedāvātajā teksta tiešraidē

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!