Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jakubs Sedlāčeks izjuta līgas līdervienības Jaroslavļas "Lokomotiv" pārākumu laukumā, neraugoties uz to, ka rīdzinieki laukumā darbojās ar labu pašatdevi.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" ceturtdien savā laukumā ar rezultātu 0:3 piekāpās "Lokomotiv" komandai.

"Atdeve no komandas bija ļoti laba, bet rezultāts ir tāds kā iepriekšējā spēlē. Spēle bija ļoti grūta, pretinieks ir viens no līderiem, un tas bija jūtams. Iepriekšējās spēlēs nebijām parādījuši labāko sniegumu, tāpēc šodien centāmies reabilitēties. Manuprāt, sniegums bija labs, bet viņi guva trīs vārtus," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Sedlāčeks.

"Pirmajā trešdaļā bija nedaudz smagi, pāris spēles biju izlaidis. Šodien centos parādīt labāko sniegumu," viņš turpināja.

Nākamo spēli ''Dinamo'' aizvadīs svētdien pret komandas iepriekšējā galvenā trenera Arta Ābola vadīto Toljati "Lada", kuras vārtos ceturtdien pēc četru spēļu izlaišanas atgriezās vārtsargs Edgars Masaļskis.

"Mums tā ir kārtējā regulārā čempionāta spēle, kurā ir jādara viss, lai izcīnītu uzvaru. Protams, žurnālistiem un skatītājiem tā ir papildus interese, jo arēnā ieradīsies Artis Ābols un Edgars Masaļskis. Ceru, ka Arēna būs pilna. Mums ir jāizcīna uzvara," uzsvēra vārtsargs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!