Foto: F64

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jakubs Sedlāčeks mačā pret Novokuzņeckas "Metallurg" atvairīja visus 29 pretinieku metienus. Kluba mājaslapā viņš atzīmēja, ka spēlēt divas dienas pēc kārtas ir grūti.

"Domāju, mums šī bija ļoti grūta spēle, jo aizvadījām maču arī vakar. Šodien nespēlējām tik ātri kā vakar, bet pratām atrast veidu, kā gūt vārtus un uzvarēt, kas ir pats galvenais. Man jāsaka liels paldies aizsargiem."

Sedlāčeks vairākkārt šodien komandu glāba no zaudētiem vārtiem.

"Sezonas laikā gadās noķert arī gandrīz neiespējamas ripas, kas dod papildus emociju lādiņu gan skatītājiem, gan komandai. Galvenais, ka šodien pratām gūt vārtus un nosargāt uzvaru. Ar šīsdienas rezultātu varam būt apmierināti."

Jau vēstīts, ka Kontinentālās hokeja līgas Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" sestdien savā laukumā ar rezultātu 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) pārspēja Novokuzņeckas "Metallurg" hokejistus.

Uzvaras vārtus Rīgas "Dinamo" komandai guva Miks Indrašis, kurš precīzi meta mača 25.minūtē. Spēles izskaņā "Dinamo" vajadzēja izturēt piecu minūšu mazākumu pēc Gunāra Skvorcova noraidījuma, bet to izdevās izdarīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!