Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jakubs Sedlāčeks pēc uzvaras pār Kazaņas "Ak Bars" stāstīja, ka komanda spēlējusi disciplinēti, bet viņš pats mačā ieguvis pārliecību.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas otrajā spēlē ar 6:3 pārspēja Kazaņas "Ak Bars" spēlētājus.

"Pirmos divus periodus laukumā darbojāmies ļoti labi un pārliecinoši. Pēc pirmajiem vārtu guvumiem jutāmies brīvāk un spēle atraisījās. Tādās situācijās ir sajūta, ka viss padodas ļoti viegli un bez piepūles. Trešajā trešdaļā guvām vairākus vārtus un "palaidāmies", nespēlējām tik precīzi, kā mača iesākumā. Kazaņa guva trīs vārtus, bet uzskatu, ka mēs kontrolējām spēli," Sedlāčeka pēcspēles teiktais citēts "dinamoriga.eu".

"Mēs protam spēlēt disciplinēti, to šovakar pierādījām. Noraidījumi visticamāk izšķirs spēles likteni šajā sezonā. Pirms katra mača pēc skatāmies spēļu ierakstus, pētām pretinieka vairākuma izspēli. Gatavošanās uz katru spēli ir liela, bet tas dod rezultātu," turpināja vārtsargs. "Sanāca vairākas labas epizodes vārtos, tas dod pārliecību. Bet, kā jau teicu, komandas disciplinētais sniegums spēles pirmajos divos periodos deva šai spēlei pozitīvu iznākumu."

Nākamā spēle Rīgas "Dinamo" komandai būs piektdien pret Jāņa Sprukta pārstāvēto Jaroslavļas "Lokomotiv": "Ar "Lokomotiv" piektdien viegli nebūs. Komandā ir vairāki ļoti labi spēlētāji. Domāju viņi būs spēles favorīti, bet, ja mēs rādīsim tādu sniegumu kā šodien, mani tas nemaz neuztrauc."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!