Foto: F64
Pēc ilgāka pārtraukuma savā laukumā iemest divas ripas pretinieku vārtos Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā ir kā pakāpties par vienu vietu kopvērtējuma tabulā, pēc zaudējuma Kazahstānas komandai Astanas "Baris" sacīja Rīgas "Dinamo" galvenā trenera vietas izpildītājs Normunds Sējējs.

Kā zināms, piektdien Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 2:3 (1:1, 1:1, 0:1) piekāpās "Baris" hokejistiem. Līdz savam pirmajam vārtu guvumam Rīgas klubs vārtus savā laukumā nebija guvis jau 225 minūtes un 44 sekundes.

"Centāmies un cīnījāmies, bet diemžēl "Baris" komandai visi trīs līderi guva pa vārtiem. Lieki ko piebilst. Tāds ir mūsu meistarības līmenis," izteicās Sējējs, kura vadībā rīdzinieki trešdien cieta kaunpilnu zaudējumu 0:7 pret Helsinku "Jokerit". "Bez 0,7 šeit neiztikt. Man prieks, ka latviešu tautai ir laba humora izjūta."

"Ja trīs pēdējās mājas spēlēs rezultāts ir 0:15, tad iemest divas ripas vienā mačā ir kā pacelties kopvērtējumā par vienu vietu," pauda Sējējs.

Latvijas komandas galvenā trenera vietas izpildītājs tāpat izteicās, ka nezina, kas noticis ar Lauri Dārziņu, kurš pēdējo nedēļu laikā demonstrē ļoti vāju rezultativitāti.

"Mums šī spēle bija ļoti svarīga, puiši cīnījās par uzvaru. Ja nebūtu panākums, izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā mums tikpat kā vairs nebūtu. Esmu apmierināts ar uzvaru. Šis izbraukums mums bija ļoti smags. Uzvarētājus nesoda, mums vēl regulārajā čempionātā atlikušas divas spēles," tikmēr izteicās "Baris" galvenais treneris Andrejs Nazarovs.

Rīgas "Dinamo" ar 68 punktiem 57 spēlēs joprojām ir 12.vietā Rietumu konferencē, bet "Baris" komanda tikusi pie 83 punktiem 58 mačos, kas tai dod astoto vietu Austrumu konferencē.

Turpinājumā rīdzinieki pirmdien noslēdzošajā izbraukuma spēlē viesosies pie Slovākijas kluba Bratislavas "Slovan", bet pēc valstsvienību pārtraukuma sekos vēl divi mači savā laukumā ar čempioni Sanktpēterburgas SKA un Maskavas "Dinamo", kuru pārstāv savainotais Mārtiņš Karsums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!