Foto: F64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs pēc spēles Ņižņijnovgorodā uzsvēra, ka viņa vadītajai komandai vairāk jāstrādā pie momentu realizācijas, bet kopumā pretenziju pret spēlētājiem nav, izņemot uzbrucējus.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" savā otrajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlē Ņižņijnovgorodā ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) piekāpās vietējai "Torpedo" komandai, kuras labā vienus vārtus guva Kaspars Daugaviņš.

"Spēle bija laba, taču vajag iesist vārtus," "Torpedo" mājas lapā citēts Sējējs. "Bez "goliem" neuzvarēsi. Īpašu pretenziju pret komandu nav, bet ir lielas pretenzijas pret uzbrucējiem. Ir jāiet uz vārtiem, jāparāda vairāk rakstura. Skaidrs, ka pretinieks nelaiž, bet kā citādāk?"

Ja rīdziniekiem šī bija otrā spēle jaunajā sezonā, tad "Torpedo" šis bija sezonas atklāšanas mačs, un tas esot juties spēlē. "Ļoti smaga pirmā spēle, bija jūtams uztraukums," atzīst Ņižņijnovgorodas kluba galvenais treneris Pēteris Skudra. "Turklāt arī spēles ritms tāds, kāda nebija pirmssezonas mačos. Labi, ka pēc pirmā perioda izdevās pārkārtoties, palielinājām ātrumu, spēlējām agresīvāk. Labi, ka guvām vārtus."

"Spēle nebija vienkārša, taču spēles disciplīna bija augstā līmenī, un tā ir uzvaras ķīla," piebilst Skudra. "Vēl arī vajadzīgajā brīdī realizējām vairākumu, tāpēc spēles beigās jau bija vieglāk. Taču ir, pie kā vēl strādāt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!