Foto: F64

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs ceturtdien palika apmierināts ar spēlētāju pašatdevi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) duelī ar Maskavas CSKA vienību, atzīstot, ka katrā mačā piecus vārtus nav iespējams iemest.

Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 0:2 (0:0, 0:0, 0:2) savā laukumā līdzīgā cīņā piekāpās Maskavas CSKA vienībai, kas pēc šī panākuma kļuva par visas līgas līderi.

"Jautra spēle, labi cīnījāmies, puiši darīja ko varēja, taču katrā mačā piecus vārtus iemest nevaram. Iespējas bija, būtu izmantojuši kādu no vairākumiem, būtu citādāk," pēc dueļa pauda rīdzinieku treneris, kurš kopumā bija apmierināts. "Patika spēlētāju pašatdeve, jo visi sitās līdz galam. Žēl, ka mača beigās, kad bija vairākums seši pret četri, nesanāca iemest, lai arī iespējas bija, taču hokejs ir hokejs. Šoreiz neizdevās."

Apmierināts pēc dueļa bija arī viens no Rīgas "Dinamo" uzbrukuma līderiem Tims Sestito.

"Šodien aizvadījām ļoti labu spēli. Pretī mums bija ļoti laba komanda, kuras virknējumos ir ļoti augstas klases spēlētāji. Iznācām cīņai gatavi, un tā aizvadījām visu maču. Diemžēl, bet viņi guva vienus vārtus, ar ko šoreiz pietika. Esmu lepns par mūsu sniegumu, visi no sirds cīnījās," Rīgas "Dinamo" preses dienests citē Sestito.

"Mums šī bija smaga spēle. Šodien labākie bija abu komandu vārtsargi. Kā viena, tā otra komanda varēja iemest, vai ielaist, tāpēc esam apmierināti ar gala rezultātu," teica CSKA galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs, kurš atgādināja, ka iepriekšējais mačs vienībai bija pirms astoņām dienām. "Mums bija ilgāks pārtraukums, tāpēc spēles sākumā nedarbojāmies kā gribētos. Vajadzēja ieskrieties, lai gan mačam gatavojāmies nopietni."

Pateicoties tam, ka paralēli Helsinkos savu ceturto neveiksmi pēc kārtas cieta Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA komanda, CSKA pārņēmusi vadību līgas kopvērtējumā. Tieši SKA sestdien būs nākamā Rīgas "Dinamo" pretiniece.

"Sestdien būs ļoti grūta spēle. Viņi ir zaudējuši vairākas spēles un Rīgā noteikti gribēs izcīnīt uzvaru. Ir jāspēlē kā šodien, jārealizē pāris momenti un mums būs iespējas tikt pie uzvaras," uzskata Sestito.

"Dinamo" ar 42 punktiem 46 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 14 Rietumu konferences komandām, pirmajam astotniekam zaudējot 27 punktus.

Tikmēr CSKA ar 104 punktiem 46 cīņās kļuvusi par Rietumu konferences un arī visas līgas līderi, bet SKA seko ar 104 punktiem 45 dueļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!