Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs nav izbrīnīts par komandas labo startu šīs sezonas ievadā, aģentūrai "R-Sport" izteicies pats Sējējs.

Kā zināms, pirmajās piecās spēlēs Rīgas "Dinamo" hokejisti izcīnījuši četras uzvaras un piedzīvojuši vienu zaudējumu, sestdien pēcspēles metienu sērijā atzīstot Maskavas CSKA pārākumu. Tā rezultātā aizvadītās sezonas Cerību kausa ieguvēja kļuvusi par vienu no KHL čempionāta līderēm.

"Kāpēc jābūt šokētiem? Piekrītu, rezultāti ir labi, tomēr vairāk priecājos, ka mums ir laba un saliedēta komanda," sacījis Sējējs. "Dodamies uz priekšu no spēles uz spēli un cenšamies parādīt, ko varam izdarīt. Ja trūkst meistarības, to kompensējam ar pašatdevi un komandas darbu. Citas komandas sezonu uzsāk ar skaļiem saukļiem, bet mēs tā vietā mierīgi strādājam."
Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris atklāja, ka komandas uzdevums vēl joprojām ir kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

"Tur sākas jauna sezona, taču viss būs atkarīgs sastāva un veselības- kurš būs vesels un kurš nē," paudis Sējējs, kurš uzskata, ka Sanda Ozoliņa atgriešanās Rīgas "Dinamo" rindās ir ieguvums. "Jebkura meistarīga spēlētāja atgriešanās komandā ir ieguvums. Ozoliņš ir kapteinis un viņa ierašanās mainīja mikroklimatu vienībā. Jau tas vien, ka par spīti solīdajam vecumam viņš sagatavošanās posmā bija labākais no komandas, izsaka daudz."

Nākamo maču Rīgas "Dinamo" aizvadīs otrdien, kad savā laukumā spēkosies ar Kazaņas "Ak Bars".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!