Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs pēc spēles ar Helsinku "Jokerit" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka viņa vadīto komandu kārtējo reizi iegāzuši noraidījumi un skaitliskais mazākums.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" savā pirmajā mājas spēlē piekāpās Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētajam Somijas klubam ar 1:3.

"50 minūtes spēlējām labi, bija vārtu momenti, bet jau kuro spēli noraidījumi, noraidījumi," pēcspēles preses konferencē atzina Sējējs. "Nesaprotami, individuāli spēlētāju risinājumi laukumā, neattaisnojami un nesaprotami."

"Zaudējot pirmos vārtus, noplaka viss soliņš, pazuda ticība, enerģija, lai nospēlētu maču līdz galam," piebilda treneris. "Vēl ir daudz darāmā... Strādājam i pie vairākuma, i pie mazākuma, taču pretinieki laukumā darbojas citādi nekā treniņa partneri. Izpēlēt jau var visu, sagataves ir, bet laukumā ir pretī cita komanda, ar savu spēles modeli."

Jautāts, kādus jaunumus var gaidīt nākotnē, Sējējs atjokoja: "Es vairs laukumā iziet nevaru, Cipruss arī ne, skatīsimies, ko varam darīt."

"Jokerit" galvenais treneris Juka Jalonens pauda gandarījumu par uzvaru, norādot, ka šis panākums palīdzēs komandu noskaņot gaidāmajām mājas spēlēm. "Šī mums bija septītā izbraukuma spēle pēc kārtas, ļoti grūti," atzina Jalonens. "Spēle Rīgā bija smaga, līdz 50. minūtei pretinieki labi strādāja aizsardzībā, līdz mums paveicās ar vairākumu un tad jau vēl divi vārti tika gūti."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!