Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējam Mikam Indrašim ir pietiekoši liels potenciāls, lai kļūtu par vienu no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) lielākajām zvaigznēm, uzskata cits Latvijas vienības uzbrucējs Pols Šekura.

"Indrašis ir ļoti meistarīgs un var kļūt par labu spēlētāju. Viņš ir jauns, un vēl daudz vajag mācīties, bet treneri jau ir padarījuši lielu darbu un devuši viņam pārliecību par saviem spēkiem," Šekuru citē aģentūra "R-Sport". "Miks var kļūt par vienu no labākajiem spēlētājiem līgā, tomēr tam ir nepieciešams laiks."

"Man treneri uzticas, un jūtu lielu godu, ka jau pirmssezonā man piešķirta kapteiņa palīga nozīme," stāstīja Šekura. "Vēlos Rīgas "Dinamo" komandā būt līderis."

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" komanda pašlaik piedalās pārbaudes turnīrā Prāgā, kura pirmajā mačā pirmdien ar rezultātu 3:2 pagarinājumā uzveica spēcīgo Kazaņas "Ak Bars" vienību. Šajā mačā vārtus pamatlaikā rīdzinieku labā guva tieši Šekura un Indrašis.

Savukārt uzvaras vārtus Rīgas "Dinamo" komandai iemeta Kails Vilsons, kurš atzinis, ka aizvadītais mačs bija kā šūpoles - uz augšu un leju.

"Likās, ka viņi ir mums visur apkārt, bet tad arī mums parādījās momenti. Tas gluži nav tas hokejs, ko gribi spēlēt, bet šis bija pārbaudes mačs - smagi strādā, gribi kaut ko izmēģināt un ceri, ka sanāks," Vilsonu citē turnīra organizatori. "Ja laukumā dari pareizās lietas, tad reizēm arī paveicas un ripa pie tevis nonāk pareizajā laikā un vietā. Man paveicās, ka tas bija spēles papildlaikā."

"Mums ir lielisks kolektīvs. Visi strādājam smagi, un esmu optimistiski noskaņots par gaidāmo sezonu - šis būs labs gads. Mēs turpinām strādāt pie komandas ķīmijas, un līdz šim viss ir labi. Ceru, mēs turpināsim gūt vārtus," teicis Vilsons.

Lai arī šīs ir pārbaudes spēles un par uzvarām punktus nedod, Vilsons atzinis, ka gūt uzvaru vienmēr ir svarīgi. "Protams, pirmssezonā ir svarīgi sagatavoties un trenēt sadarbības, bet uzvarēt tu gribi vienmēr. Mūsu prāti ir jānoskaņo uz uzvarošas komandas domāšanu. Tāpēc ir svarīgi uzvarēt, un ceru, ka mēs tā turpināsim."

Nākamajā mačā Rīgas "Dinamo" otrdien spēkosies ar sacensību saimnieci Prāgas "Lev". Spēle sāksies plkst.18.30 pēc Latvijas laika. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "Eurosport 2".

Turnīra turpinājumā ceturtdien Rīgas "Dinamo" pretiniekos būs Ufas "Salavat Julajev", bet piektdien sekos mačs par vietu turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!