Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Tims Sestito pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles ar Maskavas CSKA, kurā rīdzinieki piekāpās viesiem ar 0:2 (0:0, 0:0, 0:2), atzina, ka komanda esot cīnījusies godam pret tik augstas klases pretinieku.

"Šodien aizvadījām ļoti labu spēli. Pretī mums bija ļoti laba komanda, kuras virknējumos ir ļoti augstas klases spēlētāji. Iznācām cīņai gatavi, un tā aizvadījām visu maču," Rīgas "Dinamo" mājas lapā citēts Sestito. "Diemžēl, bet viņi guva vienus vārtus, ar ko šoreiz pietika. Esmu lepns par mūsu sniegumu, visi no sirds cīnījās."

Amerikāņu uzbrucējam šai spēlē sanāca atkalredzēšanās ar vienu no Ziemeļamerikas laika kolēģiem Vladimiru Žarkovu, kurš guva vienus no diviem vārtiem, spēles beigās ieraidot ripu tukšajos "Dinamo" vārtos.

"Ņūdžersijas "Devils" vienībā es pāris gadus spēlēju kopā ar Žarkovu. Nebijām kādu laiku tikušies, īsumā apspriedām maču," saka Sestito. "Viņš trāpīja tukšos vārtos, kas bija labs metiens."

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs sestdien, kad "Arēnā Rīga" uzņems Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Sanktpēterburgas SKA vienību, kas piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas.

"Sestdien būs ļoti grūta spēle. Viņi ir zaudējuši vairākas spēles un Rīgā noteikti gribēs izcīnīt uzvaru," uzskata Sestito. "Ir jāspēlē kā šodien, jārealizē momenti un mums būs iespējas tikt pie uzvaras."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!