Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Tims Sestito pēc otrā kautiņa sezonā saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju.

Otrdien Rīgas "Dinamo" pirmajā mājas spēlē šomēnes savā laukumā ar 1:2 piekāpās "Soči" vienībai, bet pašās pamatlaika beigās Sestito izkāvās ar augumā ievērojami pārāko Alekseju Semjonovu.

Tā kā šis Sestito bija jau otrais kautiņš šosezon, līgas vadība trešdien pavēstījusi, ka Sestito piešķirta automātiska vienas spēles diskvalifikācija.

Līdz ar to uzbrucējs ceturtdien nepiedalīsies duelī, kurā rīdzinieki sacentīsies ar līgas līderi Jaroslavļas "Lokomotiv".

Šajā sezonā Sestito aizvadījis 33 spēles, kurās guvis 11 vārtus un izpildījis trīs rezultatīvas piespēles.

Mačs ceturtdien "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30.

Turpinājumā rīdzinieki svētdien uzņems sava bijušā trenera Arta Ābola trenēto Toljati "Lada" komandu, kuru pārstāv arī pašlaik traumētais vārtsargs Edgars Masaļskis. Savukārt 3.decembrī plānots vēl viens mačs ar "Soči" komandu, bet šoreiz jau izbraukumā.

Sezonas pēdējos trijos mēnešos Rīgas "Dinamo" komandai atlicis kopā aizvadīt vēl tikai astoņas izbraukuma spēles.

Ar 33 spēlēs izcīnītiem 38 punktiem Rīgas "Dinamo" atrodama pēdējā, 14.vietā Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas jau atpaliekot par 13 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!