Foto: F64
Latvijas uzbrucējs Aleksejs Širokovs no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Habarovskas "Amur" nosūtīts uz vienības fārmklubu.

Šajā sezonā "Amur" komandā Širokovs kopumā aizvadījis septiņas spēles, kuru laikā guva vienus vārtus un vienu reizi rezultatīvi piespēlējis, kā arī nopelnījis negatīvu lietderības koeficentu - 5.

Kā ziņots, Širokovs nespēlēja pēdējās četrās komandas spēlēs.

Habarovskas kluba fārmklubs "Amur-2" spēlē Krievijas pirmās līgas (trešās spēcīgākās) Sibīrijas un Tālo Austrumu divīzijā.

"Amur" komandas galvenais treneris Sergejs Svetlovs pēc sestdienas spēles ar Novokuzņeckas "Metallurg", kurā "Amur" ar 5:3 uzvarēja, uz žurnālista jautājumu, kāpēc jau otro spēli pēc kārtas nespēlēja Širokovs, atbildēja: "Uz doto brīdi mums ir pretenzijas. Pirmajās spēlēs es izmēģināju visus spēlētājus, kā arī novēroju viņus treniņa procesos. Un Širokovam man ir jautājumi. Manuprāt, viņš atpaliek no citiem centra uzbrucējiem, bet spēlēs stiprākie."

Kā ziņots, Svetlovs par "Amur" galveno treneri kļuva 20.septembrī, kad pēc komandas neveiksmīga sezonas sākuma vadība nolēma šķirties no iepriekšējā speciālista Aleksandra Bļinova. Tikmēr gan pats Bļinovs apgalvoja, ka komandu atstāja pēc paša vēlēšanās, lai šādā veidā sapurinātu hokejistus.

Kā ziņots, "Amur" komandu pārstāv vēl viens Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Cipulis, kurš šajā sezonā KHL čempionātā astoņās spēlēs izdarījis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis negatīvu lietderības koeficentu - 6. Arī viņš pēdējos mačos spēlē neregulāri.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Amur" komanda ar deviņiem punktiem pēc aizvadītām 11 spēlēm ieņem desmito vietu.

Nākamo spēli "Amur" aizvadīs trešdien, kad izbraukumā tiksies ar Astanas "Baris".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!