Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionu Sanktpēterburgas SKA jaunais galvenais treneris Andrejs Nazarovs kārtējo reizi parādījis savu nesavaldīgo raksturu, piekaujot komandas ārstu Jegoru Kozlovu, taču klubs noliedz, ka abu starpā būtu noticis konflikts.

Izdevums "Biznes Online" otrdien nāca klajā ar ziņu, ka Nazarovs piekāvis SKA komandas ārstu, kurš pēc incidenta ar galvas traumu nogādāts slimnīcā. Komentārus no iesaistītajām pusēm vietējiem medijiem nav izdevies iegūt - Kozlova mobilais telefons ir izslēgts, Nazarovs visu noliedz, bet klubs savā "Twitter" kontā paziņoja, ka "informācija par Kozlova un Nazarova konfliktu, kas parādījies vairākos medijos, neatbilst patiesībai", un sasauca ārkārtas sapulci.

"Paldies par "pīār", kāds būs pajokojis," tā aģentūrai TASS ziņu komentēja Nazarovs.

Pēc izdevuma "Sport Ekspress" rīcībā esošās informācijas domstarpības starp galveno treneri un Kozlovu, kurš tika atzīts par aizvadītās KHL sezonas labāko ārstu, izraisījušās jau agrāk. Nazarovam pret Kozlovu jau pēc pirmajām dienām klubā radās jautājumi, saistīti ar profesionalitāti un subordinācijas ievērošanu. Pamatojoties uz šīm domstarpībām, tika pieņemts lēmumu atteikties no Kozlova un pēc tā paziņošanas, iespējams, izveidojās šis konflikts ar spēka pielietošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!