Foto: Publicitātes attēli

Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Artēmijs Panarins pirms gaidāmās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles ar Rīgas "Dinamo" atzinis, ka zaudējums iepriekšējā mačā Helsinku "Jokerit" neiespaidos šodienas spēli, taču tas joprojām "sāp".

"Domāju, [zaudējums Helsinkos] mums nekļūs par problēmu," intervijā kluba mājas lapā saka Panarins. "Tādas spēles ir jācenšas aizmirst, taču ne uzreiz, bet pēc izanalizēšanas. Gatavojamies nākamajam mačam, cenšamies, lai nekas nenovērstu mūsu uzmanību, taču šis "ievainojums" joprojām "sāp"."

"Treneri pateica visu pareizi, un visa komanda saprot, ka viņi mums rāda, kā pareizi strādāt," saka hokejists. "Tagad tikai atliek izpildīt noteiktos uzdevumus. Neuzskatu, ka tas mūsu komandai varētu sagādāt grūtības."

Kā zināms, SKA pirms mača ar Rīgas "Dinamo" Helsinkos ar 1:3 piekāpās vietējam "Jokerit". Savukārt rīdzinieki savā mājas sērijā pagaidām uzvarējuši visās trijās līdzšinējās spēlēs. Iepriekšējā abu komandu tikšanās oktobrī noslēdzās ar rezultātu 2:1 SKA labā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!