Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra apstiprinājis, ka komandas sastāvā vēlas redzēt latvieti Miku Indraši, speciālists citēts portālā "championat.com".

Jau vēstīts, ka "Torpedo" esot galvenā kandidatūra no KHL klubiem uz Indraša iegūšanu. Tikmēr otrdien parādījās informācija, ka latviešu uzbrucējs piedalīsies Nacionālās hokeja līgas (KHL) komandas Ņujorkas "Islanders" treniņnometnē.

"Indrašis ir viens no, par kuru "Torpedo" patiešām ieinteresējas. Nav noslēpums, ka mums ir brīvas leģionāru vietas. Šobrīd notiek pārrunas par viņa piesaistīšanu. Mēs meklējam spēlētāju, kurš iederas mūsu komandā un atbilst mūsu prasībām," atzina Skudra. Viņš arī uzsvēra, ka tam neesot saistība ar to, ka Indrašis ir latvietis, tāpat kā Skudra. "Galvenais, lai viņš veic savus pienākumus uz ledus."

Tikmēr "Torpedo" komanda savam sastāvam pieaicinājusi zviedru uzbrucēju Linusu Videlu, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Rīgas "Dinamo". Pagājušajā sezonā viņš 58 spēlēs guva desmit vārtus un izdarīja 24 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!