Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra ikdienā nav tik agresīvi noskaņots, kā tas ir čempionāta spēļu laikā, intervijā KHL preses dienestam stāstīja pats speciālists.

KHL spēļu laikā Skudra uz rezervistu soliņa ir ļoti aktīvs un reizēm pat agresīvs, tomēr tas esot tāpēc, ka viņš ļoti nevēlas zaudēt. Viņš stāstīja, ka tas esot veids, kā motivēt savus spēlētājus rādīt pēc iespējas labāku sniegumu. Savukārt ikdienā viņš ir daudz mierīgāks.

"Daudzi domā, ka es ikdienā esmu tāds pats, kāds spēļu laikā – emocionāls un agresīvs, kad kādam kaut ko skaidroju. Es tāds neesmu. Šādas emocijas ir tikai darbā. Neesmu tik traks, kā tas izskatās spēļu laikā," skaidroja Skudra.

"Man vienkārši nepatīk zaudēt. Man noteikti vajag uzvarēt. Kad redzu, ka kaut kas neizdodas, tad emocijas mani pārņem. Man grūti samierināties, ka zaudējam, jo gribu uzvarēt katru spēli. Ir jāuzvar katra epizode, katrs mikroduelis, un tieši tas viss pārvēršas vārtu guvumos. Tas ir azarts un sportiskais niknums," viņš uzsvēra.

Jau vēstīts, ka pirms KHL sezonas Skudra pat pamanījās izkauties ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik" treneri Jevgeņiju Popihinu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!