Foto: Sputnik/Scanpix

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc komandas izstāšanās no šīs sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) "play-off" turnīra uzslavējis savu spēlētāju pašatdevi un atzina, ka iegāzušas kļūdas un momentu realizācija.

Kā ziņojām, "Torpedo" KHL Rietumu konferences ceturtdaļfinālā ar 1-4 piekāpās Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Dinamo" vienībai. Pirmajās četrās spēlēs piedalījās arī Latvijas hokeja izlases un "Torpedo" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, taču sērijas ceturtajā mačā viņš guva rokas lūzumu un noslēdza šo KHL sezonu.

"Sākumā mēs neiemetām tukšos vārtos, bet pēc tam dažādu iemeslu dēļ daudz spēlējām mazākumā," par sērijas noslēdzošo spēli un zaudējumu saka Pēteris Skudra. "Tāpēc uz vairākuma rēķina "Dinamo" lauza spēles gaitu. Vienādos sastāvos mēs spēlējām teicami, turklāt visas sērijas garumā, tāpēc neko puišiem pārmest nevaru. Pašatdeve bija. Protams, žēl, ka divus mačus zaudējām pagarinājumā muļķīgu kļūdu dēļ. Zaudējumi bija smagi, taču kopumā puiši nospēlēja labi."

Sērijas pēdējā spēle, kurā Maskavas "Dinamo" uzvarēja ar 3:1, bija vienīgā, kas noslēdzās pamatlaikā - iepriekšējās četrās bija nepieciešams aizvadīt pagarinājumus, kas turklāt ir jauns līgas rekords.

Pārējās izslēgšanas spēļu sērijās Sanktpēterburgas SKA ar 4-0 pieveica Podoļskas "Vitjazj", Maskavas CSKA ar tādu pat rezultātu uzvarēja Helsinku "Jokerit", bet Jaroslavļas "Lokomotiv" ar 4-1 pārspēja Minskas "Dinamo". Tādējādi šī bija visātrāk noslēgusies pirmās kārtas sērija Rietumu konferencē, kad zaudējušās komandas spēja izcīnīt tikai vienu uzvaru mačā un sērijās pietika ar maksimums piecām spēlēm, lai noskaidrotu pusfinālistus.

Rietumu konferences pusfinālā Maskavas "Dinamo" tiksies ar Sanktpēterburgas SKA, bet Maskavas CSKA ar Jaroslavļas "Lokomotiv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!