Foto: F64

Latviešu treneris Pēteris Skudra Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" treneru kolektīvam piesaistījis latviešu speciālistu Normundu Siliņu, informē klubs.

Siliņš iepriekš strādāja Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" sistēmā, būdams Latvijas čempionāta komandas "Dinamo"/"Juniors" fiziskās sagatavotības treneris. Viņš tagad strādās krievu speciālista Eduarda Rābes vietā, kurš pievienojies citam KHL klubam Novosibirskas "Sibirj".

Tāpat "Torpedo" treneru kolektīvam piesaistīti baltkrievu speciālists Aleksandrs Makrickis un Artjoms Čubarevs, bet ar komandu vairs nestrādās baltkrievu treneris Andrejs Skabelka.

"Čubarovam ir pieredze augstākajā līmenī, tostarp Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Vēlētos pateikties Rābem par darbu, taču mums nepieciešams virzīties uz priekšu, lai uzlabotu savu spēli. Tāpēc piesaistījām Siliņu no Rīgas "Dinamo". Treneru kolektīvs nu ir palicis lielāks, turklāt tam ir interesants skats uz hokeju, taču mēs domājam līdzīgi, un mums ir tā pati filozofija attiecībā uz šo spēli. Neņemot vērā mazas nianses, visi treneri ir atbildīgi par komandas kopējo sagatavotību. Esmu priecīgs, ka nākamsezon strādāsim tieši šādā sastāvā," kluba mājaslapā citēts Skudra.

Kā zināms, iepriekšējā sezona 41 gadu vecajam Skudram bija debija KHL kluba galvenā trenera amatā.

"Torpedo" aizvadītajā sezonā izcīnīja piekto vietu regulārā čempionāta Austrumu konferences kopvērtējumā, bet Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 3-4 zaudēja Ufas "Salavat Julajev" vienībai ar Latvijas aizsargu Artūru Kuldu ierindā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!