Foto: DELFI

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien piedzīvoja latviešu speciālista Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komanda, kas savā laukumā ar 3:4 (1:2, 1:0, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja līgas līdervienībai Maskavas CSKA.

Izlīdzinājumu 3:3 "Torpedo" panāca 52.minūtē, kad izcēlās Artjoms Blažijevskis, bet pēcspēles metienos CSKA spēlētāji bija pārāki ar 2:1, uzvaras vārtus gūstot Romānam Ļubimovam.

CSKA komanda uzvarējusi visās astoņās novembrī aizvadītajās spēlēs.

Citā mačā piektdien trīs neveiksmju sēriju pārtrauca Vladivostokas "Admiral", kurā par aizsargu treneri strādā Latvijas speciālists Andrejs Maticins. Mačā, kurā vienības galvenā trenera amatā debitēja Sergejs Šepeļevs, "Admiral" savā laukumā ar 3:2 (3:0, 0:1, 0:1) pieveica Habarovskas "Amur".

Astoto panākumu pēc kārtas guva Novosibirskas "Sibirj", kas ar 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) izbraukumā pieveica Novokuzņeckas "Metallurg".

Savukārt uz pēdējo vietu Rietumu konferencē atkal atkritusi Latvijas vienība Rīgas "Dinamo", jo panākumu guva "Soči" komanda, kas ar 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) savā laukumā pieveica Hantimansijskas "Jugra". Uzvarētājiem divus vārtus guva slavenais amerikāņu aizsargs Raiens Vitnijs, kurš savulaik Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā tika izraudzīts ar piekto numuru.

Tagad "Soči" un Rīgas "Dinamo" komandām ir vienāds punktu skaits, turklāt Krievijas klubs pašlaik aizvadījis par trim spēlēm mazāk.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā tagad CSKA kontā ir 75 punkti 31 mačā un tā jau par pieciem punktiem apsteidz Sanktpēterburgas SKA vienību, kas nākamajā mačā sestdien izbraukumā tiksies ar Rīgas "Dinamo".

"Torpedo" ar 51 punktu stabili ieņem konferences piekto vietu, bet "Soči" un Rīgas "Dinamo" vienībām ir pa 34 punktiem.

Tikmēr līdere Austrumu konferencē ar 63 punktiem ir Magņitogorskas "Metallurg" vienība, bet "Admiral" ar 34 punktiem atrodama septītajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!