Foto: DELFI

Panākumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien izcīnīja latviešu speciālista Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komanda, kas izbraukumā ar 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica Čerepovecas "Severstaļ".

Izlīdzinājumu 3:3 "Torpedo" panāca vien 28 sekundes pirms pamatlaika beigām, izceļoties somam Sakari Salminenam, bet "bullīšu" sērijā viesi bija pārāki ar rezultātu 2:0.

Šī "Torpedo" komandai bija trešā uzvara pēdējās četrās spēlēs.

Zaudējumu pirms došanās uz Rīgu, kur sestdien tiksies ar vietējiem "Dinamo" hokejistiem, piedzīvoja Novokuzņeckas "Metallurg" komanda, kas ar 2:6 (1:1, 0:4, 1:1) izbraukumā kapitulēja spēlē ar pēdējā laikā neveiksmīgi spēlējošo Sanktpēterburgas SKA vienību.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Iļja Kovaļčuks un Aleksandrs Kadeikins, bet Novokuzņeckas komanda cieta piekto neveiksmi pēc kārtas.

Savukārt deviņu uzvaru sēriju pārtrauca Novosibirskas "Sibirj" vienība, kas Rīgā viesosies pirmdien. Aizvadītajā mačā "Sibirj" ar 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) izbraukumā piekāpās spēcīgajai Somijas komandai Helsinku "Jokerit".

Vēl 54.minūtē rezultāts bija 1:1, bet spēles beigās mājinieki guva divus vārtus.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā līderes Maskavas CSKA kontā ir 78 punkti 32 mačos, bet SKA un "Jokerit" guvušas attiecīgi 73 un 72 punktus.

"Torpedo" tikmēr ar 53 punktiem stabili ieņem konferences piekto vietu.

Tikmēr Austrumu konferences vadošās komandas Kazaņas "Ak Bars" un Magņitogorskas "Metallurg" izcīnījušas pa 66 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!