Foto: DELFI

Latviešu speciālistu Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 2:4 (0:0, 1:2, 1:2) piekāpās Novokuzņeckas "Metallurg" komandai, latviešu uzbrucējam Kasparam Daugaviņam paliekot ārpus pieteikuma šim mačam.

Pirmie trīs vārti šajā duelī tika gūti otrajā periodā nepilnu sešu minūšu laikā. Vispirms 33.minūtē izcēlās Novokuzņeckas komandā spēlējošais Andrejs Karavajevs, bet četras minūtes vēlāk 2:0 panāca Romāns Manuhovs. Vienus vārtus mājinieki atguva minūti un 13 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām, kad izcēlās "Torpedo" rindās spēlējošais kanādietis Kārters Eštons.

Izlīdzinājumu Ņižņijnovgorodas vienības hokejisti panāca noslēdzošā perioda vidū, kad Maksims Osipovs guva otros vārtus "Torpedo" labā. Taču nākamajās minūtēs "Metallurg" hokejisti guva divus bezatbildes vārtus, pēdējo ripu pusminūti līdz spēles beigām raidot tukšos vārtos.

Daugaviņš šajā mačā nebija komandas pieteikumā.

Šosezon Daugaviņš, pārstāvot Maskavas "Dinamo" un "Torpedo" komandas, aizvadījis 30 spēles, kuru laikā guvis deviņus vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Austrumu konferences otrās un trešās labākās komandas duelī Ufas "Salavat Julajev" mājās ar 6:2 (2:0, 3:1, 1:1) uzveica vicelīderi Magņitogorskas "Metallurg" komandu, panākot jau sesto uzvaru pēc kārtas. Tikmēr Magņitogorskas "Metallurg" pārtrauca savu četru panākumu sēriju.

Rietumu konferences un visas līgas līdere ir CSKA, kas 36 spēlēs izcīnījusi 77 punktus. Tikmēr "Torpedo" ar 65 punktiem 37 spēlēs ieņem ceturto vietu. Savukārt Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" ar 41 punktu 35 dueļos ir 13.pozīcijā, no labāko astotnieka atpaliekot par 14 punktiem.

Tikmēr Austrumu konferencē līdere ar 67 punktiem 36 spēlēs ir Novosibirskas "Sibirj", bet trīs punktus no tās atpaliek Magņitogorskas "Metallurg". Trešā ar 65 punktiem ir "Salavat Julajev".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!