Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Spartak" otrdien no galvenā trenera amata atlaida bijušo Latvijas izlases spēlētāju Igoru Pavlovu, vēsta Krievijas masu mediji.

Pats Pavlovs Krievijas masu medijiem norādījis, ka oficiāli viņš vēl nav atlaists. Pagaidām Pavlovs esot ārstu aprūpē, jo viņam ir bronhīts.

"Es slikti jūtos. Paaugstināta temperatūra, esmu pieslēgts pie sistēmas. Pagaidām nevaru neko teikt šajā jautājumā [par atlaišanu]. Gribētos izārstēties, un rīt, domāju, kļūs labāk zināms. Vai varbūt jau šovakar," teica Pavlovs.

Tikmēr vairākos Krievijas masu medijos kā iespējamais Pavlova aizvietotājs tiek minēts Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers. "Spartak" ģenerālmenedžeris Andrejs Jakovenko jau paziņojis, ka "par to ir pāragri runāt".

Arī "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis kategoriski noliedza šādu notikumu pavērsienu. "Šupleram šobrīd ir līgums ar Rīgas "Dinamo". Neviens pie mums arī nav vērsies šajā jautājumā. Un šobrīd arī nav pamata, lai veiktu kādas izmaiņas treneru sastāvā."

Vēlāk "Spartak" oficiāli Pavlova atlaišanas faktu neapstiprināja un paziņoja, ka "slimības laikā viņš nevar vadīt komandu". Pavlovam esot paredzēts divu nedēļu atveseļošanās periods, kura laikā komandu vadīšot Jakovenko. "Spartak" ģenerālmenedžeris komandu uz brīdi vadīja arī pirms Pavlova apstiprināšanas amatā.

45 gadus vecais Pavlovs par "Spartak" galveno treneri kļuva tikai oktobra vidū, kad šajā amatā nomainīja Milošu Ržigu. Pavlova vadībā komanda aizvadīja 16 spēles, kurās izcīnīja sešas uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!