Kārtējo zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien piedzīvoja Latvijas speciālista Igora Pavlova trenētā Maskavas "Spartak" komanda, kas izbraukumā ar 1:5 (0:1, 0:3, 1:1) kapitulēja Ufas "Salavat Julajev" vienībai.

"Spartak" šis bija jau sestais zaudējums pēc kārtas kopš Pavlovs strādā par vienības galveno treneri. Kā ziņots, šajā laikā Maskavas klubs nopelnījis tikai vienu punktu.

Šajā mačā uzvarētājiem ar precīziem metieniem izcēlās Igors Grigorenko, Oļegs Tverdovskis, Aleksandrs Radulovs, Tomašs Starosta un Miroslavs Blatjaks.

Savukārt "Spartak" komandas hokejists Kirils Kņazevs goda vārtus guva tikai cīņas priekšpēdējā minūtē.

Pēc šī mača "Spartak" ar 19 punktiem 21 spēlē joprojām ieņem pirmspēdējo, desmito vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, bet "Salavat Julajev" ar 36 punktiem 20 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

Kā ziņots, Pavlovs "Spartak" galvenā trenera amatā nomainīja čehu speciālistu Milošu Ržigu, kurš neilgi pēc atlaišanas no "Spartak" komandas kļuva par Mitišču "Atlant" galveno treneri.

Jau vēstīts, ka Pavlovs, kurš iepriekš nekad par KHL komandas galveno treneri nebija strādājis, šo sezonu iesāka kā Novosibirskas "Sibirj" vienības galvenā trenera Andreja Tarasenko palīgs.

Tikmēr sešus vārtus citā KHL spēlē ielaida Latvijas vārtsargs Edgars Masaļskis, bet viņa pārstāvētā Hantimansijskas "Jugra" komanda ar 3:6 (0:2, 1:2, 2:2) izbraukumā piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienībai.

Kārtējo reizi samērā neveiksmīgi spēlēja "Jugra" vienības aizsardzība, kas pa Masaļska vārtiem ļāva izdarīt 38 metienus, bet latvietis tika galā tikai ar 32 no tiem, aizvadot vienu no neveiksmīgākajiem mačiem sezonā.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Andrejs Ivanovs, bet pa reizei precīzi bija Bjērns Melīns, Aleksejs Simakovs, Aleksandrs Islamovs un Maksims Jakuceņa.

Savukārt "Jugra" rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Aleksejs Pepeļajevs, bet vienu reizi precīzs bija Jevgēņijs Muratovs.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Jugra" ar 35 punktiem 19 mačos ieņem piekto vietu, bet "Ņeftehimik" ar 28 punktiem 18 spēlēs saglabāja astoto pozīciju.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja arī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dinamo" komanda, kas ar 1:3 (0:2, 0:0, 1:1) izbraukumā piekāpās Maskavas CSKA vienībai.

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Deniss Paršins, Vjačeslavs Kozlovs un Jans Mareks, bet "Dinamo" vienībā ar precīzu metienu izcēlās Deniss Kokarjovs.

Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas "Dinamo" komanda ar 42 punktiem 19 spēlēs saglabāja līderpozīciju, bet CSKA ar 27 punktiem 20 mačos ieņem astoto vietu, tikai par četriem punktiem atpaliekot no Latvijas vienības Rīgas "Dinamo", kas atrodas piektajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!