Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas hokeja izlases un Jaroslavļas "Lokomotiv" uzbrucējs Jānis Sprukts par savas komandas spēli teic, ka tā jau esot pietiekami laba pirms gaidāmās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas, taču vēl vajadzētu uzlabot savstarpējo saprašanos laukumā.

"Mēs jau izskatāmies diezgan labi, taču līdz čempionāta sākumam vēl ir jāpiestrādā pie dažām svarīgām lietām - ir momenti, kuros nespēlējam ideāli," pēc Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas mača, kurā "Lokomotiv" ar 1:0 pieveica Minskas "Dinamo", aģentūrai "R-Sport" izteicās Sprukts. "Galvenais, lai mums savstarpējā sapratne laukumā būtu labāka, tāpēc vēl ir jāslīpē momenti, jāpalīdz viens otram, lai komandai būtu vairāk vārtu gūšanas momentu un spēle kopumā būtu labāka."

Latviešu hokejists atzina, ka viņam viegli sastrādāties ar jauno galveno treneri Šonu Simpsonu, kurš esot atradis kopīgu valodu ar komandu.

"Varbūt krievu hokejistiem šai plānā ir nedaudz grūtāk, bet es pilnībā saprotu, ko viņš no mums prasa," saka Sprukts. "Redzēsim, vai "Lokomotiv" spēlēs labāk viņa vadībā, jo galvenais tik un tā ir tas, kā mēs izpildīsim viņa uzdevumus."

"Mūs gaida gara sezona un šobrīd ir grūti paredzēt, kādi būs rezultāti," norāda latviešu hokejists. "Pagājušās sezonas beigās mēs labi cīnījāmies izslēgšanas spēlēs, visi viens par otru stāvēja un krita, tačunedaudz pietrūka sērijā pret Prāgas "Lev". Nākamās 60 KHL čempionāta spēles parādīs, kādus secinājumus mēs esam izdarījuši pēc iepriekšējās sezonas un vai esam gatavo viens otram palīdzēt uz ledus jebkurā brīdī. Kolektīvs mums ir labs, vajag tikai uzticēties viens otram un spēlēt līdz galam."

Kā ziņojām, Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas pirmajā mačā "Lokomotiv" ar 2:4 piekāpās Kazaņas "Ak Bars".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!