Foto: F64
Latvijas uzbrucējs Jānis Sprukts saņēmis labus piedāvājumus no vairākiem vadošajiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubiem, tāpēc nākamajā sezonā, visticamāk, nespēlēs Rīgas "Dinamo" komandā, vēsta laikraksts "Čas".

Tiek ziņots, ka par Spruktu interesi gan neizrāda finansiāli bagātākās Sanktpēterburgas SKA, Kazaņas "Ak Bars" un Ufas "Salavat Julajev" komandas, bet kāda no vienībām, kuras finansiālās iespējas ir tuvākas šim trijniekam nekā Rīgas "Dinamo".

Tāpat "Čas" vēsta, ka nākamajā sezonā pamatvārtsarga Krisa Holta dublieri būs latvieši Māris Jučers un Kristers Gudļevskis.

Jau ziņots, ka starpsezonā Rīgas "Dinamo" komanda pagarinājusi līgumus ar Arvīdu Reķi, Sandi Ozoliņu, Oskaru Cibuļski, Robertu Bukartu, Ģirtu Ankipānu un Andri Džeriņu. Tāpat tuvākajā laikā tiks noslēgts jauns līgums arī ar Rodrigo Laviņu. No ārzemju spēlētājiem nākamajā sezonā Latvijas komandu turpinās pārstāvēt Holts un Broks Troters.

No latviešu spēlētājiem, kuriem beidzies līgums ar "Dinamo", pagaidām pagarināts tas nav vēl vienīgi ar Krišjāni un Jēkabu Rēdlihiem, kā arī Spruktu.

Tikmēr ceturtdien vienība noslēdza līgumu ar zviedru centra uzbrucēju Frēdriku Vargu.

Jau ziņots, ka viens no rezultatīvākajiem Rīgas "Dinamo" uzbrucējiem Lauris Dārziņš noslēdzis līgumu ar Kazaņas "Ak Bars" vienību.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris nākamajā sezonā būs soms Peka Rautakallio, kura palīgi arī nākamajā sezonā būs Artis Ābols un Viktors Ignatjevs, kuri jau šosezon strādāja Rīgas "Dinamo" treneru korpusā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!