Foto: DELFI
Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda izbraukumā ar 4:5 pēcspēles metienos otrdien piekāpās Habarovskas "Amur" vienībai.

Sprukts laukumā pavadīja 10 minūtes un 40 sekundes un izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Mačs Habarovskā izvērtās ļoti spraigs, komandām cīnoties "punkts" punktā" - ne reizi šai mačā netika pieredzēts divu vārtu pārsvars. Pēc pirmā perioda rezultāts bija 1:1, pēc otrā - 3:3, taču iedzinējos allaž bija Jaroslavļas komanda. Trešās trešdaļas vidū Sergejs Plotņikovs izvirzīja vadībā "Lokomotiv", taču nepilnas sešarpus minūtes pirms pamatlaika beigām "Amur" rezultātu izlīdzināja.

Spēles papildlaiks noslēdzās bez vārtu guvuma, bet uzvaras "bullīti" realizēja "Amur" uzbrucējs Dmitrijs Lugins. Jāpiebilst, ka šis bija vienīgais realizētais pēcspēles metiens no abu komandu 10 izpildītajiem.

Divus vārtus šai mačā pamatlaikā "Amur" labā guva Dmitrijs Lugins, pa vieniem - Mihels Miklīks un Aleksandrs Rjaancevs. "Lokomotiv" rindās precīzi bija Martins Tērnbergs, kurš arī guva divus vārtus,Sergejs Plotiņikovs un Džefs Plets

Jāpiebilst, ka šī "Amur" komandai bija pirmā uzvara jaunā trenera Jukas Rautakorpi vadībā, kurš komandas vadību pārņēma 16.oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!