Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" kanādiešu aizsargs Karls Stolerijs pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mača pret Maskavas "Dinamo" uzslavēja savu kolēģi Brendonu Makmilanu par realizēto vairākumu, bet atzina, ka uzvarai vajadzēja šādu aktīvu spēli demonstrēt arī mača sākumā.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" no Maskavas aizbrauca ar vienu kopvērtējuma punktu par zaudējumu "bullīšos".

"Maču nesākām tik labi, kā vēlējāmies. Trešajā periodā jau spēlējām labāk un pratām atspēlēties, bet tādu sniegumu vajadzēja rādīt jau pirmajos divos. Ir jāspēlē visas 60 minūtes," saka Stolerijs. "Jā, kārtējais neizšķirts pēc 60 minūtēm. Mēs spēlējam no aizsardzības, cenšoties kļūdu skaitu samazināt līdz minimumam un izmantot savas iespējas. Pēdējos mačos mūsu sniegums ir uzlabojies, tāpēc arī spējam tikt pie punktiem. Ir jāspēlē pacietīgi, jo spēles sīkumi iespaido mača rezultātu."

Stolerijs asistēja Brendonam Makmilanam rīdzinieku vienīgo vārtu guvumā pamatlaikā, kad rezultāts kļuva 1:1.

"Guvām vārtus vairākumā, kas bija klasiska vairākuma izspēle," stāsta aizsargs. "Iemetiens viņu zonā, ko uzvarējām, tad ripa nonāca pie Salmelas, kurš man to ļoti labi atspēlēja, lai nekavējoties varu mest pa vārtiem. Vārtu priekšā bija Makmilans, kurš savu darbu izdarīja teicami."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!