Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Slovāku speciālists Jūliuss Šuplers pēc atlaišanas no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas CSKA galvenā trenera amata atzina, ka notikušajam bijis gatavs un tas neesot pārsteigums, vēsta Krievijas izdevuma "Sovetskij Sport" interneta versija.

Atgādinām, ka CSKA trešdien atlaida Šupleru, kurš komandu vadīja tikai kopš šīs sezonas sākuma. CSKA šajā regulārajā sezonā vēl jāaizvada tikai divas spēles, bet tad, visticamāk, komanda Gagarina kausa pirmajā kārtā tiksies ar galveno favorīti Sanktpēterburgas SKA.

"Par atlaišanu uzzināju pulksten 9 no rīta, kad atnācu uz darbu. Ģenerālmenedžeris Sergejs Ņemčinovs pateica, ka es vairs ar komandu nestrādāju," teica Šuplers, kurš no plašākiem komentāriem atteicās, jo šobrīd tiek kārtoti visi dokumenti saistībā ar šo atlaišanu.

Trešdien CSKA aizvadīs priekšpēdējo KHL regulārās sezonas spēli, tiekoties ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dinamo", taču Šuplers šo maču neapmeklēs un vēros notiekošo televizorā.

"Pateicos arī puišiem, paspiedu rokas. Ceru, ka šķīrāmies kā draugi. Uzdevumu mēs izpildījām, komanda iekļuva "play off" spēlēs, taču darba devējs vienmēr var atrast iemeslu, lai atlaistu darbinieku," piebilda Šuplers.

Tikmēr CSKA goda prezidents, leģendārais treneris Viktors Tihonovs atzina, ka Šuplera atlaišana nav pārsteigums. "Ja komanda būtu pirmajā vai otrajā vietā, tad lēmums būtu pārsteidzošs. Bet tā..."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!