Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pirmās divas trešdaļas un lielākā spēles daļa bija ļoti līdzīga, pēc trešās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas otrās spēles sestdien izteicās Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Kā ziņots, aizvadītajā mačā Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar rezultātu 3:0 (0:0, 0:0, 3:0) pieveica Latvijas aizsarga Aleksandra Jerofejeva pārstāvēto Novokuzņeckas "Metallurg" komandu.

"Komanda ļoti uzmanīgi nospēlēja aizsardzībā, kā arī uzmanīgi un centīgi izpildīja savas funkcijas," "Metallurg" komandas mājaslapā internetā citēts Šuplers.

"Trešajā trešdaļā mums izdevās gūt vārtus un pārņemt spēles kontroli savās rokās. Brīžiem bija ļoti grūti, bet mēs izturējām. Mēs ļoti centāmies," atzina Šuplers.

"Apsveicu visus hokeja cienītājus ar sezonas sākumu. Visu šajā spēlē izšķīra vairākums, bet spēle bija līdzīga," pastāstīja "Metallurg" vienības galvenais treneris Dmitrijs Parhomenko. "Lai uzvarētu, mums bija jāgūst vārti pirmajā trešdaļā, un tad jau spēle būtu savādāka."

Kā ziņots, sezonas pirmajā spēlē Rīgas "Dinamo" ceturtdien ar rezultātu 5:4 pagarinājumā pieveica spēcīgo Sanktpēterburgas SKA vienību, kuru Latvijas klubs pagājušajā sezonā apspēlēja Gagarina kausa Rietumu konferences ceturtdaļfinālā.

Savukārt Novokuzņeckas "Metallurg" hokejistiem šis bija pirmais mačs jaunajā sezonā.

Arī nākamās divas spēles Rīgas "Dinamo" aizvadīs izbraukumā Sibīrijā un Tālajos Austrumos, tiekoties ar Georgija Pujaca pārstāvēto Novosibirskas "Sibirj" vienību (13.septembris) un Habarovskas "Amur" komandu, kurā šosezon spēlēs Aleksejs Širokovs un Mārtiņš Cipulis (15.septembris).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!