Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pēc uzvaras pār Maskavas "Spartak" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pateicās saviem hokejistiem par cīņassparu un uzsvēra veiksmīgo spēli vairākumā.

Foto galerija

"Pateicos puišiem, ka pēc otrā perioda, kas mums pavisam nebija labs, viņi saņēmās un trešajā trešdaļā nospēlēja tā, kā gribējām," pēcspēles preses konferencē teica rīdzinieku treneris.

"Treniņos vairāk kā parasti strādājam pie skaitliskā vairākuma realizācijas, un tam ir rezultāts – četri vārti," savus spēlētājus uzslavēja Šuplers. "Tas priecē."

Maskavas "Spartak" treneris Aleksejs Jakovenko atzina, ka viņa vadītā komanda vāji nospēlējusi skaitliskajā mazākumā, taču saviem hokejistiem neko nepārmet. "Puiši centās, man viņiem nav, ko pārmest," saka treneris. "Spēles lūzums bija otrais periods, kad mums bija tik daudz [vārtu gūšanas] momentu, bet tos nerealizējām."

Treneris atklāja, ka doma nomainīt Dominiku Hašeku bijusi jau pēc trešo vārtu zaudējuma, taču moments palaists garām, jo komanda tad vēl centusies vērst spēles gaitu sev par labu. "Hašekam nepatīk, ka viņu nomaina, bet pēc piektajiem zaudētajiem vārtiem to izdarījām," saka Jakovenko.

Jautāts, kā viņu apmierina bijušā Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Juraja Mikuša spēle, Jakovenko atteica, ka hokejistam traucē delnas trauma, taču treneris no viņa sagaida vairāk gūtu vārtu.

Jau ziņojām, ka Rīgas "Dinamo" trešdien ar 5:1 uzvarēja Maskavas "Spartak", svinot otro uzvaru pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!