Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc strīdīgā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izteica vēlmi uzzināt tā cilvēka vārdu, kurš svarīgā brīdī neieskaitīja rīdzinieku gūtos vārtus.

Atgādinām, ka "Dinamo" svētdien Kazaņā ar 1:2 piekāpās Gagarina kausa ieguvējiem "Ak Bars". Pēdējā trešdaļā apmēram minūti pēc tam, kad Mārtiņš Karsums bija panācis neizšķirtu, Miķelis Rēdlihs guva vēl vienus vārtus, taču spēles video atkārtojuma tiesnesis tos neieskaitīja. Spēles oficiālajā teksta on-line translācijā minēts, ka vārtu guvums nav fiksēts, jo tie gūti ar kāju. Neilgi pēc tam "Ak Bars" guva uzvaras vārtus.

"Mēs tiesnešu darbību nekritizējam, bet gribētos tomēr zināt tā cilvēka vārdu, kurš ietekmēja spēles iznākumu. Vārti tika gūti pareizi, taču tos neieskaitīja," pikts pēc zaudējuma bija Šuplers.

Šuplers atklāja, ka vārtsargu maiņa tika veikta pēc Krisa Holta gūtā muskuļa sastiepuma. Laukumā iznākušais Mikaēls Telkvists, pēc Šuplera teiktā, nospēlējis ļoti pārliecinoši un vairākkārt tieši viņš glāba komandu.

Tikmēr "Ak Bars" galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs sīvo cīņu skaidroja ar savu hokejistu nogurumu. " "Ak Bars" jau sesto reizi pēc kārtas spēlēja ik pēc dienas. Puiši atdevuši ļoti daudz spēka, ļoti noguruši. tā bija sestā spēle pēc kārtas. Ceru, ka pārtraukums [saistīts ar Eirotūri] nāks par labu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!