Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirmo maču pēc Soču olimpiskajām spēlēm veltītā pārtraukuma iesāka lēnīgi, jo kādu laiku komandas hokejisti nav kopā spēlējuši, sacīja rīdzinieku vārtsargs Mikaels Telkvists.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" trešdien ar rezultātu 5:1 (0:1, 2:0, 3:0) savā laukumā pieveica Zagrebas "Medveščak".

"5:1 neattaisno patieso spēles gaitu. Trešajā periodā izmantojām savas vārtu gūšanas iespējas. Tas ir tieši tas, kas mums ir jādara, jo izslēgšanas spēles ir jau aiz durvīm," Rīgas "Dinamo" mājaslapā internetā citēts Telkvists. "Esmu ļoti noguris. Šī patiešām bija smaga spēle. Pirmajā perioda bija redzams, ka sen nebijām spēlējuši. Pieļāvām vairākas kļūdas. Ja nemaldos, "Medveščak" aizvadīja trīs vai četras pārbaudes spēles un tas ir jūtams. Bet mēs spējām atrast savu spēli, Marcels Hosa guva veiksmīgus vārtus."

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" savainojumu dēļ palikusi bez vairākiem komandas līderiem. Telvkists uzsvēra, ka tāds ir sports.

"Tur neko nevar padarīt. Spēlētāji gūst savainojums – tāds ir hokejs. Diemžēl esam zaudējuši četrus svarīgus spēlētājus. Šobrīd ir laiks, kad komandā puišiem ir sevi jāpierāda un vienam otru jāatbalsta. Mums jau vēl komandā ir spēlētāji, kuri var mainīt spēles gaitu. Man ir jātver pēc iespējas vairāk ripu, laukuma spēlētājiem savukārt jāizdara metieni pa vārtiem. Jāturpina cīnīties, šodien pierādījām, ka varam gūt vārtus," turpināja vārtsargs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!