Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Krievijas kluba Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Viktors Tihonovs pēc uzvaras regulārā čempionāta spēlē pār Rīgas "Dinamo" uzteica Latvijas kluba spēli aizsardzībā.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" trešdien SKA komandai piekāpās ar rezultātu 1:2. Tihonovs ar vārtiem mača izskaņā nodrošināja uzvaru savai komandai.

"Gribētos paslavēt Rīgas "Dinamo" komandu. Rīdzinieki ļoti labi spēlēja aizsardzībā, neļāva mums izveidot daudz vārtu gūšanas momentu," portālam "sovsport.ru" pēc mača sacīja Tihonovs. "Aizsardzībā viņi spēlē ļoti vienkārši, izmetot ripu no zonas. Pret šādām komandām vienmēr ir grūti spēlēt, un tāpēc mums šajā mačā ne viss izdevās."

Tāpat uzbrucējs uzsvēra, ka SKA komanda vēl nedomā par izslēgšanas spēlēm, lai arī ir līgas līdervienība. "Mums priekšā vēl deviņas spēles, un katrai no tām mēs gatavojamies atsevišķi. Nedrīkstam atslābināties."

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 45 punktiem 43 spēlēs ieņem 12.vietu. Deviņas spēles pirms regulārā čempionāta beigām rīdzinieki no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par 11 punktiem. Savukārt SKA komanda ar 95 punktiem 43 spēlēs ir Rietumu konferences un visas līgas galvgalī.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!