Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Toljati "Lada" vadība apstiprinājusi, ka arī nākamsezon komandas galvenais treneris būs Artis Ābols, taču amatu viņš saglabās, ja "būs rezultāti".

"Viss treneru štāba paliek: Ābols, Vadims Makarovs, Vladimirs Vadovins. Uzskatu, ka komandai viņu vadībā ir iespējas parādīt rezultātu," aģentūra TASS citē "Lada" viceprezidentu, Samāras apgabala sporta ministru Dmitriju Šļahtinu. "Bija smaga saruna gubernatoru – ja nebūs rezultātu, klubs no viņiem atvadīsies. Mans viedoklis bija 50 uz 50. No vienas puses, es esmu par stabilitāti, no otras - sasniegtais neatbilst gaidītajam. Ir jācīnās, ir jāspēlē."

Pēdējo triju sezonu laikā Toljati komanda ne reiz nav spējusi iekļūt KHL izslēgšanas spēlēs, un pagājušajā sezonā Arta Ābola vadībā ieņēma priekšpēdējo vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Ābols uz "Lada" pārgāja 2015. gada vasarā, kļūstot par galvenā trenera Sergeja Svetlova asistentu. Pēc Svetlova atstādināšanas Ābols kļuva par galvenā trenera pienākumu izpildītāju, bet amatā tika apstiprināts vēlāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!