Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Filips Toluzakovs, kurš ir Maskavas "Spartak" skolas audzēknis, pēc mača ar šo komandu atzina, ka ir īpaši vēlējies pārspēt savu bijušo vienību.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien tikai pēcspēles metienos piekāpās Maskavas "Spartak, zaudējot ar 1:2.

$duelID=511;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

"Pret savu bijušo komandu vienmēr ir liela vēlme nospēlēt ļoti labi, sevi pierādīt. Noskaņojums pirms šīs spēles bija ļoti labs. Vēlme apspēlēt bijušo komandu bija ļoti liela," Rīgas kluba mājas lapā citēts krievu uzbrucējs, kurš šajā spēlē patiešām bija viens no pamanāmākajiem spēlētājiem laukumā.

"Ļoti nepatīkami piedzīvot zaudējumu, jo spēlei rūpīgi gatavojāmies," saka Toluzakovs. "Spēles pamatlaikā nespējām tikt pie uzvaras, bet "bullīšus kaut" kā nepārliecinoši izpildījām."

Arī Toluzakovam tika dota iespēja izpildīt pēcspēles metienu, taču to "Spartak" vārtsargs Ņiita Bespalovs atvairīja. "Izpildot savu pēcspēles metienu, vēlējos vispirms vārtsargu izraustīt no savas vietas, tad noķert viņu uz pretkustību un mest augšējā stūrī. Viss gāja pēc plāna, bet pašās beigās vārtsargs labi nospēlēja ar nūju," stāsta hokejists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!