Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Čeļabinskas "Traktor" un Latvijas izlases uzbrucējam Laurim Dārziņam atrast jaunu darbavietu traucē savainojums, kura pilnīgai izārstēšanai vēl ir nepieciešams laiks, norāda hokejista aģents.

"Lauris pagaidām vēl nav pilnībā darbspējīgs, un tas ietekmē esošo situāciju," intervijā aģentūrai "Itar-TASS" saka hokejista aģents Igors Paraškins. "Spēlēt viņš pagaidām nevar. Tagad Lauris ir devies uz Latvijas izlasi, kur komandas ārsti viņu apskatīs un dos savu atzinumu. Lauris atveseļojas, bet viņam nepieciešams laiks rehabilitācijai. Tam mums laiks ir, jo par šo jautājumu ir vienošanās ar "Traktor" vadību kā nolikuma, tā personisko attiecību ietvaros. Kad tiksim skaidrībā ar potenciālo jauno klubu, viss būs atkarīgs no tā, cik ātri Lauris atveseļosies."

Kā zināms, Čeļabinskas "Traktor" otrdien ievietoja Dārziņu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) atteikumu draftā, jo viņš šosezon komandai maz palīdzējis - šajā KHL sezonā Lauris piedalījies 19 spēlēs, kurās sakrājis 6 (3+3) rezultativitātes punktus.

Pēc spēlēšanas Rīgas "Dinamo" Dārziņš 2011./2012. gada sezonā pievienojās Kazaņas "Ak Bars", bet guva smagu pleca traumu un kopš tā laika īsti nav atsācis demonstrēt iepriekšējo sniegumu. Šovasar viņš pārgāja uz "Traktor" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!